Mikä Napapiiri?

Siirry alas

Mikä Napapiiri? Empty Mikä Napapiiri?

Viesti kirjoittaja Sante lähetetty Su Kesä 18, 2017 2:32 pm

Tervetuloa ystäväni. Lepuuta silmiäsi tässä näyssä; kuinka revontulet tanssivat taivaalla kaupungin neonvalojen kilpaillessa niiden kanssa. Kuinka lumi kimmeltää tähtien loisteessa heijastuen pilvenpiirtäjien pinnasta. Lumoudu tästä futuristisesta kauneudesta, jonka olemme luoneet. Rakastu Kaupunkiin 238... Rakastu Phantasy Circleen!

Kaupunki 238 - Phantasy Circle on  Napapiirin pääkaupunki on sen monista kaupungeista suurin. Miljoonakaupunki Jäämeren rannalla houkuttelee vauraudellaan monenlaisia olentoja merihirviöistä ihmisiin. Kuitenkaan kaupungin menneisyys ei ole yhtä hohdokas. Se on yksi yliluonnollisten olentojen sijoituspaikoista, jonne myyttiset olennot pakotettiin vuosituhannen alussa. Yksi neljästäsadasta kolmestakymmenestä reservaattialueesta Napapiirin pohjoispuolella. Joillakin meistä tuo aika on mielessä kuin eilinen, jotkut meistä ovat unohtaneet sen ja jotkut eivät olleet silloin syntyneetkään.

Tekniikka, tuo jolle kaupunkimme kumartaa, koitui kohtaloksemme. Vuosisatoja yliluonnolliset piilottelivat. Kuvitellen olevansa harvoja yksinäisiä tässä maailmassa. Kuitenkin tietoliikenteen kehittyessä he alkoivat löytää toisiaan, ryhmäytyä ja luoda omaa salaista kulttuuriaan. Vähitellen rohkeutta löytyi astua esiin tullakseen taas piilotetuiksi. Lopulta tämä kaikki räjähti käsiin ja ihmisten oli myönnettävä etteivät olleet ainoita tässä maailmassa. Ihminen tuhoaa mielellään kaiken pelkäämänsä. Kuitenkin yliluonnollisia oli niin paljon, että ihmiskunta ei ollut valmis ottamaan sodan riskiä tuntemattoman vastustajan kanssa. Valtiot päättivät pakottaa yliluonnolliset omalle alueelleen Napapiirin pohjoispuolelle. Ehkä myyttien olennoista olisi ollut vastusta enemmänkin, mutta näillä oli keskenäänkin niin paljon erimielisyyksiä.

Joillekin Phantasy Circle on pelastuksen tuonut unelma kaupunki, joillekin ylellinen vankila. On aika ottaa selvää, mitä tämä Pohjolan Helmi voi tarjota sinulle.


Viimeinen muokkaaja, Sante pvm Su Kesä 18, 2017 4:09 pm, muokattu 1 kertaa

Sante
Admin

Viestien lukumäärä : 29
Join date : 18.12.2015

Näytä käyttäjän tiedot http://napapiiri.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Mikä Napapiiri? Empty Vs: Mikä Napapiiri?

Viesti kirjoittaja Sante lähetetty Su Kesä 18, 2017 4:06 pm

Napapiiri roolipeli tapahtuu vaihtoehtoisessa nykyisyydessä/lähitulevaisuudessa, jossa yliluonnolliset olennot on pakotettu Pohjois-Euroopan perukoille asumaan. Suomi, Ruotsi ja Norja vetivät lyhyimän tikun yliluonnollisten olentojen sijoituspaikkaa valittessa. Näiden maiden napapiirin pohjoispuolesta tuli yliluonnollisten olentojen reservaatti, jota ihmiset hallitsevat. Aluetta kutsutaan Napapiiriksi, jonka itsehallintoa johtaa eri valtioiden edustajista koostuva Senaatti. Alueen ensisijainen tarkoitus on suojella ihmisiä muilta olennoilta ja vasta toissijaisesti antaa mahdollisuus yliluonnollisille elää ilman piilottelua. Laki ja järjestys ovat enemmän ihmisten kuin Napapiirille pakotettujen olentojen puolella.

Napapiirille tuleminen muualta on huomattavasti helpompaa kuin pois pääsy. Nykyään se on kuitenkin mahdollista, sillä yliluonnollisten olentojen paljastumisesta alkaa olla jo kymmeniä vuosia, joten maailma ei ole enää niin kuohuksissaan. Ihmiset uskovat ratkaisseensa yliluonnollisen ongelman ja maailma pysyy jonkinlaisessa järjestyksessä. Napapiirin alueella osalla yliluonnollisista olennoista on lähes ihmisten oikeudet ja mahdollisuus toimia johtotehtävissä ja vaikuttaa millaista elämä Napapiirillä on. Ainoastaan ylinpäätäntävalta valtion tasolla on yksin ihmisten oikeus. Kuitenkin osalle yliluonnollisista olennoista Napapiirikin on vain vankila. Napapiirillä ei vallitse lajien välinen harmonia, kuten muulle maailmalle mainostetaan. Sen siloteltu julkisuuskuva eksoottisena lomakohteena on useimmille siellä asuville vain pintaa. Järjestäytynyt rikollisuus rehottaa ja eriarvoisuuteen törmää joka nurkalla. Mitä vähemmän olento muistuttaa tavoiltaan ja olemukseltaan ihmisiä sen vaikeampaa hänen elämänsä myös usein Napapiirillä on.

Pelin keskiössä on miljoonakaupunki Phantasy Circle, joka on Napapiirin pääkaupunki. Tässä kaupungissa tekniikka voi olla kehittyneenpää kuten muissakin suurissa kaupungeissa, mutta pikkukylät ovat aika perinteisiä. Koska ihmiset määräävät säännöt taikuus ei ole hallitsevassa asemassa esimerkiksi paikasta toiseen liikkumisessa. Kuitenkin mielikuvitusta saa käyttää, jos haluaa luoda teleportaatiota hyödyntävän matkatoimiston niin siitä vaan. Pelaamisen helpottamiseksi ja nippelitiedon vähentämiseksi nojataan ympäristössä todellisuuteen. Nykyiset kaupungit ovat olemassa ja joka ensimmäisenä paikalle ehtii voi määrätä millainen meininki vaikkapa Torniossa on Napapiirin maailmassa. Onko se kentien Vampyyrien Näin ollen kenenkään ei tarvitse muistaa kulkeeko kolmennen linjan bussi keijuvoimalla leijuen vai dieselmoottorilla. Tärkeintä on että pelaaminen on helppoa ja hauskaa ympäristön täydellisen noudattamisen sijaan.

Sante
Admin

Viestien lukumäärä : 29
Join date : 18.12.2015

Näytä käyttäjän tiedot http://napapiiri.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa